Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami mam ochotę na szybkie danie a nie ma nic prostszego, jak filet z kurczaka z warzywami, polany pysznym sosem
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 448
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666386
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 168
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 762
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5851
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1014
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 448
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666386
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 168
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 762
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5851
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1014
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i każdy plaster na połowę 2. Doprawiamy przyprawą kebab Gyros oraz solą 3. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju
4. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie 5. Ziemniaki obieramy, kroimy w plasterki, doprawiamy przyprawą do ziemniaków oraz solą i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia 6. Pieczemy do chwili zarumienienia w 180°C
7. Po upieczeniu układamy w naczyniu na przemian ziemniaki, mięso i brokuł
8. Majonez mieszamy z ketchupem i polewamy potrawę, wierzch posypujemy startym na tarce o dużych oczach serem 9. Zapiekamy do chwili rozpuszczenia się sera
10. Smacznego