Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1270
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1270
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Składniki
Marchewki obierz, papryki oczyść. Warzywa opłucz, osusz i pokrój na kawałki. Na patelni ro- zgrzej olej. Zrumień na nim karkówkę. Dołóż cebulę, czosnek, chili. Smaż chwilę, dodaj paprykę i marchew. Podlej bulionem, duś ok. 30 minut.
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Odcedź, osącz na sitku. Mięso z warzywami przypraw solą, pieprzem i papryką. Wymieszaj z łazankami.Źródło: Naj