Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wieprzowe pieczone, podane z dodatkiem konfitury z borówki to dla mnie niebo w gębie, ponieważ uwielbiam mięsa podawane na słodko ;)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Z przypraw i oliwy przygotować marynatę, nasmarować umyte i osuszone mięso. Odłożyć na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Następnie mięso upiec, ja piekłam je ok. 120 min. w piekarniku nagrzanym do 160 stopni. Gotowe mięso podawać z konfiturą z borówki. Smacznego!