Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wieprzowe pieczone, podane z dodatkiem konfitury z borówki to dla mnie niebo w gębie, ponieważ uwielbiam mięsa podawane na słodko ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1864
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1619
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1561
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2151
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1864
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1619
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1561
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2151
Składniki
Z przypraw i oliwy przygotować marynatę, nasmarować umyte i osuszone mięso. Odłożyć na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Następnie mięso upiec, ja piekłam je ok. 120 min. w piekarniku nagrzanym do 160 stopni. Gotowe mięso podawać z konfiturą z borówki. Smacznego!