Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wieprzowe pieczone, podane z dodatkiem konfitury z borówki to dla mnie niebo w gębie, ponieważ uwielbiam mięsa podawane na słodko ;)
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 816
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 816
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
Z przypraw i oliwy przygotować marynatę, nasmarować umyte i osuszone mięso. Odłożyć na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Następnie mięso upiec, ja piekłam je ok. 120 min. w piekarniku nagrzanym do 160 stopni. Gotowe mięso podawać z konfiturą z borówki. Smacznego!