Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wieprzowe pieczone, podane z dodatkiem konfitury z borówki to dla mnie niebo w gębie, ponieważ uwielbiam mięsa podawane na słodko ;)
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31994
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9686
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2175
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4171
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 904
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31994
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9686
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2175
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4171
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 904
Składniki
Z przypraw i oliwy przygotować marynatę, nasmarować umyte i osuszone mięso. Odłożyć na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Następnie mięso upiec, ja piekłam je ok. 120 min. w piekarniku nagrzanym do 160 stopni. Gotowe mięso podawać z konfiturą z borówki. Smacznego!