Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś w miodowo-czosnkowej marynacie"
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3889
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1020
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34241
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 576
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3889
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1020
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34241
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 576
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 180°C.
Dwa ząbki czosnku rozetrzyj starannie z solą, pieprzem czarnym i cayenne. Dodaj miód oraz musztardę Dijon.
Połącz wszystkie marynaty (najlepiej przy pomocy trzepaczki). Włóż do niej umytego łososia, po czym wstaw go do lodówki na minimum godzinę.
Tak zamarynowaną rybę umieść w rozgrzanym piekarniku i piecz około 15 minut. Gotowego łososia posyp posiekaną natką pietruszki.
<strong>Przepis nadesłała: Antonina Zarakowska