Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś zapiekany na warzywach"
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4660
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34343
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2045
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113732
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4660
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34343
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2045
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113732
Składniki
Zamrożoną marchewkę i fasolkę szparagową zblanszuj w oso bnych naczyniach, odcedź na sicie i przestudź. Ziemniaki obierz, pokrój w plastry i krótko obgotuj (10 minut). Oczyść łososia i pokrój na 4 porcje.
Jajka roztrzep z ciepłym mlekiem, musztardą i solą do smaku. Na dnie posmarowanej olejem formy ułóż ziemniaki z marchewką. Obłóż fasolką i zalej sosem. Połóż porcje łososia. Lekko posól rybę, posyp serem. Zapiekaj ok. 30 minut w 170 st.
porcje , czas ok. 50 min; porcja – 510 kcal, cena 8 złŹródło: Świat kobiety