Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Makaron z grzybami i winem"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 770
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 119
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 770
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 119
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Składniki
Grzyby umyj,pokrój. Cebulę pokrój w kostkę. Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu.
Cebule zeszklij na rozgrzanym maśle, dodaj podgrzybki, przeciśnięty przez praskę czosnek, rozmaryn i zioła prowansalskie. Całość smaż 5 minut, wlej wino, duś.
Odcedzony, gorący makaron dodaj do grzybów. Dokładnie wymieszaj, przypraw solą i pieprzem. Posyp startym parmezanem, przemieszaj przed podaniem.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień