Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Makaron z mięsem i grzybami"
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 657
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 143
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 254
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 657
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 143
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 254
Składniki
Grzyby oczyścić, umyć, osuszyć i pokroić na kawałki. Mięso pokroić w kostkę, cebulę i czosnek posiekać. Marchewkę i seler pokroić w małą kostkę.
Na oleju zeszklić cebulę, czosnek, marchewkę i seler. Mięso obsmażyć. Zalać gorącą wodą do powierzchni mięsa, doprawić. Na maśle przesmażyć grzyby, oprószyć majerankiem i dusić razem do miękkości mięsa. Zaprawić śmietaną wymieszaną z mąką.Źródło: Twoje Imperium