Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny przepis na tuńczyka z makaronem na ciepło lub zimno.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35615
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1180
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5951
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35615
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1180
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5951
Składniki
1. Grzyby ugotować przez około 10-15min. 2. Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. 3. Na patelni podsmażyć chwilę pokrojoną w plasterki marchewkę i cukinię. Następnie dodać kukurydzę, ugotowane uszaki, fasolę oraz przyprawy ( cynamon- nie za dużo) i podsmażyć przez około 5 minut, często mieszając. Na koniec dodać wino, przyprawę w płynie, sok z cytryny i wymieszać. 4. Makaron podzielić na dwie porcje. Na wierzchu każdej ułożyć warzywa wraz z odsączonym tuńczykiem. 5. Tuńczyka posypać suszonym koperkiem.