Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny przepis na tuńczyka z makaronem na ciepło lub zimno.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326731
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12125
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17010
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326731
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12125
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17010
Składniki
1. Grzyby ugotować przez około 10-15min. 2. Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. 3. Na patelni podsmażyć chwilę pokrojoną w plasterki marchewkę i cukinię. Następnie dodać kukurydzę, ugotowane uszaki, fasolę oraz przyprawy ( cynamon- nie za dużo) i podsmażyć przez około 5 minut, często mieszając. Na koniec dodać wino, przyprawę w płynie, sok z cytryny i wymieszać. 4. Makaron podzielić na dwie porcje. Na wierzchu każdej ułożyć warzywa wraz z odsączonym tuńczykiem. 5. Tuńczyka posypać suszonym koperkiem.