Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
potrawa dla fanów krewetek
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 13098
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1652
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 13098
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1652
Składniki
Na mocno rozgrzaną oliwę wrzucamy drobno posiekaną cebulę i boczek pokrojony w cienkie plastry. Gdy cebula i boczek się przyrumienią dodajemy szpinak. Dusimy. Po upływie ok 10 min dodajemy śmietanę. Całość mieszamy i podgrzewamy. Wrzucamy krewetki i dusimy aż do krewetki będą dobre. W międzyczasie gotujemy makaron.