Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Na mocno rozgrzaną oliwę wrzucamy drobno posiekaną cebulę i boczek pokrojony w cienkie plastry. Gdy cebula i boczek się przyrumienią dodajemy szpinak. Dusimy. Po upływie ok 10 min dodajemy śmietanę. Całość mieszamy i podgrzewamy. Wrzucamy krewetki i dusimy aż do krewetki będą dobre. W międzyczasie gotujemy makaron.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

kret 28 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Krewetek nie lubia tylko ci co ich nie próbowali-a faktycznie najlepsze usmazone na masełku z dużą iloscią czosnku:)17 Kto głosował? | Odpowiedz

Pistacja 28 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Mnie podoba się zdjęcie, uwielbiam szpinak, makaron i w połączeniu z boczkiem może być pyszne. Za krewetki podziękuję bo nie lubię ale gdybym lubiła to pewnie bym się skusiła:)7 Kto głosował? | Odpowiedz