Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i bardzo aromatyczne mięsko.Serdecznie polecam:)
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3870
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34222
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1644
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113656
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3870
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34222
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1644
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113656
Składniki
Pierś poporcjować ,dodać wszystkie przyprawy,wymieszać i odstawić do lodówki na 3-4 godz. Ja akurat zaprawiłam na noc. Każdą część piersi obtoczyć w mące i roztrzepanym jajku. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron.
Tak przyrządzona pierś jest bardzo soczysta,pulchna i miękka. Podana z buraczkami była wyśmienita.
Smacznego życzę!