Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Meksykańskie guacamole"
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1147
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1147
Składniki
Awokado obierz, przełóż do miski i skrop wyciśniętym sokiem z limonki, żeby owoc nie ściemniał. Utrzyj widelcem na jednolitą masę. Dodaj pokrojoną w drobną kosteczkę cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, kumin, sól i pieprz. Wszystko dokładnie wymieszaj. Na sam koniec dodaj posiekaną natkę kolendry i wymieszaj. Podawaj do grzanek, pieczywa lub chipsów kukurydzianych.Źródło: Show