Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Myśliwski gulasz z winem"
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1567
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1567
Składniki
Fasolę i grzyby zalej oddzielnie wodą, mocz przez noc. Ugotuj do miękkości. Odcedź.
Smalec rozgrzej na patelni, wsyp mąkę, podsmaż. Do zasmażki wlej ok. pół szklanki wywaru z grzybów, rozprowadź.
Kiełbasę i grzyby pokrój. Cebulę obierz, posiekaj. Podsmaż w rondlu na oleju z kiełbasą i grzybami.
Dodaj fasolę, wlej rosół, dodaj zasmażkę, połącz. Wlej wino, przypraw, zagotuj.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie