Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Myśliwski gulasz z winem"
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Fasolę i grzyby zalej oddzielnie wodą, mocz przez noc. Ugotuj do miękkości. Odcedź.
Smalec rozgrzej na patelni, wsyp mąkę, podsmaż. Do zasmażki wlej ok. pół szklanki wywaru z grzybów, rozprowadź.
Kiełbasę i grzyby pokrój. Cebulę obierz, posiekaj. Podsmaż w rondlu na oleju z kiełbasą i grzybami.
Dodaj fasolę, wlej rosół, dodaj zasmażkę, połącz. Wlej wino, przypraw, zagotuj.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie