Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Naleśniki z kapustą"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 553
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 47
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 27
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 553
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 47
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 27
Składniki
ciasta włóż do miski, zmiksuj dokładnie blenderem lub wymieszaj łyżką. Smaż na oleju cienkie naleśniki.
Do garnka włóż masło, dodaj posiekaną drobno kapustę, posiekany koperek, listek laurowy, ziele. Duś kapustę około godziny. Pod koniec zwiększ gaz, by mocno odparowała. Farsz układaj na naleśnikach, zawijaj.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień