Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Naleśniki z prawdziwej czekolady"
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Składniki
W rondelku rozpuść czekoladę z masłem i mlekiem. Zestaw z gazu i miksując, dodawaj mąkę, cukier puder, jajka i szczyptę soli.
Na patelni rozgrzej odrobinę oleju i smaż naleśniki. Możesz je podawać z serkiem waniliowym lub dżemem – doskonale pasuje do nich dżem jagodowy i z owoców leśnych.Źródło: TV14