Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ogórki w miodzie z koprem"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 373
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 168
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 373
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 168
Składniki
Ogórki umyj. 3/4 porcji poprzekrawaj wzdłuż na cztery części, a resztę w dość grube plastry. Koper wypłucz. Do słoików włóż pionowo ćwiartki ogórków. Uzupełnij koprem i plasterkami.
Zagotuj 1,5 l wody z solą. Dodaj miód, wymieszaj i zalej ogórki. Słoiki zakręć i pasteryzuj 10 minut w 60 st. C.Źródło: Tele Tydzień