Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Okroszka - sycący chłodnik z mięsem"
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 242
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 242
Składniki
Mięso i jajka pokrój w kostkę, obrany ogórek i rzodkiewki w półplasterki. Szczypiorek i koperek posiekaj. Łyżkę szczypiorku odłóż, resztę utrzyj z 1/2 łyżeczki soli oraz szczyptą cukru, aż puści sok. Przełóż do naczynia (np. wazy), dodaj śmietanę wymieszaną z musztardą i jajka, stopniowo wlej kwas. Wymieszaj i dopraw.
Dodaj warzywa i mięso, wymieszaj, przykryj i wstaw na godz. do lodówki.
Zupę podaj posypaną ziołami.Źródło: Świat kobiety