Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Omlety grzybowe z fasolką szparagową"
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Kurki oczyść i umyj. Fasolkę pokrój na kawałki (ok. 1 cm). Cebulkę obierz z łupin i poszatkuj.
Na patelni rozgrzej margarynę. Wrzucaj kolejno cebulkę, grzybki i fasolkę. Duś 15 minut (do czasu, aż fasolka będzie miękka). Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Jajka wbij do miski i roztrzep. Dolej mleko, wsyp mąkę i sól. Wymieszaj.
Gotową masą zalej na patelni i usmaż omlety.
Podawaj z sosem czosnkowym, keczupem lub majonezem.
<strong>Przepis nadesłała: Izabela Boguś</strong>Źródło: Kurier TV