Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo szybkie, tanie, zdrowe, pyszne
Brokuły dzielimy na różyczki i gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości, około 15 minut. Tłuczkiem do ziemniaków rozgniatamy na pure, dodajemy jogurt i ewentualnie sól do smaku.
Pangę solimy i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 175 stopni przez około 15-20 minut.
Na talerz wykładamy puree na to rybę.
Witajcie!!! Lubicie puree ziemniaczane? Ja uwielbiam, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 8364
Delikatne placki, świetnie sprawdzają się jako przekąska lub lekki obiad.
Odsłon: 7435
Ciasto bez pieczenia - jogurtowiec na zimno z musem truskawkowym. Przygotowan...
Odsłon: 2416
Łatwy torcik do zrobienia. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.
Odsłon: 161
Przepis na ten oto torcik otrzymałam od kuzynki. Gdy jadłąm u niej bardzo mi...
Odsłon: 245
Ciasto bez pieczenia - jogurtowiec na zimno z musem truskawkowym. Przygotowan...
Odsłon: 2416
Łatwy torcik do zrobienia. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.
Odsłon: 161
Przepis na ten oto torcik otrzymałam od kuzynki. Gdy jadłąm u niej bardzo mi...
Odsłon: 245
Składniki
Brokuły dzielimy na różyczki i gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości, około 15 minut. Tłuczkiem do ziemniaków rozgniatamy na pure, dodajemy jogurt i ewentualnie sól do smaku. Pangę solimy i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 175 stopni przez około 15-20 minut. Na talerz wykładamy puree na to rybę.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pieczone kotlety mielone faszerowane fasolką szparagową i pomidorem
Dania główne
Fasolka szparagowa z pieczarkami w śmietanie z nutą czosnku
Dania główne
Paluchy drobiowe zawijane w boczek
Dania główne
Krokiety z kapustą i pieczarkami.
Pieczone kotlety mielone faszerowane fasolką szparagową i pomidorem
Polecam, pyszne. Mięso dobrze smakuje z fasolką szparagową, suszonymi pomidor...
Odsłon: 57
Fasolka szparagowa z pieczarkami w śmietanie z nutą czosnku
Może to być dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Polecam.
Odsłon: 110