Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Użyłam do dania gotowych, panierowanych steków z dorsza. Usmażone steki rybne podałam z ziemniakami i surówką z młodej pekińskiej kapusty.
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 602
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4357
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 602
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4357
Składniki
Obmytą i osuszoną kapustę kroimy na centymetrowe paski. Dodajemy startą na wiórki marchew i pokrojoną w kostkę cebule. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku, dodajemy majonez i mieszamy wszystkie składniki. Gotową surówkę przykrywamy folią spożywczą i wstawiamy do lodówki na godzinę żeby przegryzły się smaki. W między czasie gotujemy ziemniaki. Steki rybne smażymy na gorącym oleju po 3 minuty z każdej strony. Usmażone steki rybne podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką. Smacznego !!!