Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Użyłam do dania gotowych, panierowanych steków z dorsza. Usmażone steki rybne podałam z ziemniakami i surówką z młodej pekińskiej kapusty.
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 86
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 162
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 752
Polecam, pychota.
Odsłon: 445
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 248
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 86
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 162
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 752
Polecam, pychota.
Odsłon: 445
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 248
Składniki
Obmytą i osuszoną kapustę kroimy na centymetrowe paski. Dodajemy startą na wiórki marchew i pokrojoną w kostkę cebule. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku, dodajemy majonez i mieszamy wszystkie składniki. Gotową surówkę przykrywamy folią spożywczą i wstawiamy do lodówki na godzinę żeby przegryzły się smaki. W między czasie gotujemy ziemniaki. Steki rybne smażymy na gorącym oleju po 3 minuty z każdej strony. Usmażone steki rybne podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką. Smacznego !!!