Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Parówki w cieście"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 794
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 794
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Składniki
Ciasto francuskie rozłóż. Żółtko oddziel od białka. Płat ciasta posmaruj roztrzepanym białkiem, posyp sezamem.
Po bokach ułóż plasterki sera żółtego, na nich połóż obrane z folii parówki (mieści się ok. 2 parówek). Zawiń z obydwu boków do środka.
Rulon pokrój na małe kawałki, ułóż na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce. Posmaruj rozmąconym żółtkiem, posyp sezamem. Piecz 25-30 min w temp. 190°C.
<strong>Przepis przysłała Magdalena Piekart z Zastawia.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie