Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasta z awokado i pistacjami"
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 720
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 720
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
15 min • Porcja 85 kcal • Koszt porcji ok. 2 zł • Przepis na 4 porcje.
Awokado przecinam na pół. Wyjmuję pestkę. Miąższ awokado wyjmuję łyżką.
Wkładam owoc do miski, dodaję orzechy, sok oraz jogurt. Miksuję blenderem.
Pasta idealnie nadaje się do mięs bądź do posmarowania chleba.
Kuchnia to moje królestwo. Uwielbiam piec, ale również gotować. Paulina Jakubczak z ZawierciaŹródło: Kobieta i życie