Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczona pierś z indyka w maladze"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 923
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 923
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Składniki
Pieczeń z indyka pokrój w jednocentymetrowe plastry. Na półmisku ułóż umyte i osuszone liście sałaty, a na nich pokrojone mięso. Na każdym kawałku mięsa połóż pokrojone owoce. Żelatynę wymieszaj z zimnym rosołem.
Odstaw na godzinę, aby spęczniała i wlej wino. Gotuj, aż żelatyna się rozpuści. Przypraw cukrem i solą. Ostudź. Przygotowaną zalewą zalej indyka i owoce. Odstaw do lodówki, aby galaretka stężała. Podawaj z pieczywem czosnkowym.Źródło: Na żywo