Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso delikatne a wierzch chrupiący
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 57
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 57
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszam , polewam pałki i odstawiam do lodówki na ok 3h
Pałki obtaczam w mące i układam na blaszce do pieczenia. Piekę ok 1h w 190° Po upieczeniu zanurzam w glazurze a następnie przed podaniem w obtaczam w szczypiorku i cebulce prażonej.