Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17537
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 361
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 926
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7314
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8783
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17537
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 361
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 926
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7314
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8783
Składniki
Natrzeć żeberka solą, pieprzem i przyprawą do mięsa wieprzowego, papryką oraz kminkiem. Całość zalewamy oliwą i mieszamy. Ja zostawiam mięso na całą noc w lodówce aby dobrze przegryzło się. Wcale takiej konieczności nie ma, można piec od razu lub poczekać np: 1 godz.
Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni i pieczemy 60 minut. Z własnego doświadczenia wiem im dłużej mięso znajduje się w marynacie tym krótszy czas pieczenia. Smacznego wszystkim mięsożercom.