Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 678
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 45
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 69
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 83
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 678
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 45
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 69
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 83
Składniki
Natrzeć żeberka solą, pieprzem i przyprawą do mięsa wieprzowego, papryką oraz kminkiem. Całość zalewamy oliwą i mieszamy. Ja zostawiam mięso na całą noc w lodówce aby dobrze przegryzło się. Wcale takiej konieczności nie ma, można piec od razu lub poczekać np: 1 godz.
Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni i pieczemy 60 minut. Z własnego doświadczenia wiem im dłużej mięso znajduje się w marynacie tym krótszy czas pieczenia. Smacznego wszystkim mięsożercom.