Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczone ziemniaki"
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4951
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34403
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2076
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113761
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4951
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34403
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2076
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113761
Składniki
Obrane i umyte ziemniaki natnij w plastry, głęboko, ale nie do końca. Każdy ziemniak posmaruj olejem, lekko rozchylając plastry. W nacięcia włóż po plasterku kiełbasy i cebuli. Posyp tymiankiem.
Każdy ziemniak owiń folią aluminiową. Piecz na grillu ok. 60 min lub na węglu, krócej, aż będą miękkie.
70 minut. Sztuka: 130 kilokalorii.Źródło: Świat i Ludzie