Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczone ziemniaki"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Obrane i umyte ziemniaki natnij w plastry, głęboko, ale nie do końca. Każdy ziemniak posmaruj olejem, lekko rozchylając plastry. W nacięcia włóż po plasterku kiełbasy i cebuli. Posyp tymiankiem.
Każdy ziemniak owiń folią aluminiową. Piecz na grillu ok. 60 min lub na węglu, krócej, aż będą miękkie.
70 minut. Sztuka: 130 kilokalorii.Źródło: Świat i Ludzie