Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pieczony boczek z czosnkiem"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
Składniki
Boczek natrzyj przyprawami, posiekanym czosnkiem, rozłóż ziele angielskie, pieprz i liście laurowe. Ciasno zwiń, zwiąż. Włóż na noc do lodówki.
Mięso włóż do rękawa do pieczenia. Piecz półtorej godziny w temp. 180-200°C.
<strong>Czas przygotowania 100 min, ilość porcji 10, cena za porcję 2,30 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie