Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę pracochłonne ale efekt super
Obrałam udko z kurczaka i pokroiłam, plaster karkówki również, bez znaczenia jak bo i tak będzie zmielone, podsmażyłam na patelni z cebulą i czosnkiem, przyprawiłam. Zmieliłam w mikserze, odstawiłam
Z mąki, jajka, oliwy i ciepłej zagniotłam ciasto, rozwałkowałam. Powycinałam koła, wsadziłam farsz i zalepiłam w maszynce, bo nie umiem sama. Ugotowałam w osolonej gorącej wodzie ok 5 min. Polałam roztopionym masłem
Po obejrzeniu kuchennych rewolucji skusiłam się na golonkę wg. przepisu Magdy...
Odsłon: 626645
Ciasto bez pieczenia - jogurtowiec na zimno z musem truskawkowym. Przygotowan...
Odsłon: 2425
Łatwy torcik do zrobienia. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.
Odsłon: 168
Przepis na ten oto torcik otrzymałam od kuzynki. Gdy jadłąm u niej bardzo mi...
Odsłon: 248
Ciasto bez pieczenia - jogurtowiec na zimno z musem truskawkowym. Przygotowan...
Odsłon: 2425
Łatwy torcik do zrobienia. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.
Odsłon: 168
Przepis na ten oto torcik otrzymałam od kuzynki. Gdy jadłąm u niej bardzo mi...
Odsłon: 248
Składniki
Obrałam udko z kurczaka i pokroiłam, plaster karkówki również, bez znaczenia jak bo i tak będzie zmielone, podsmażyłam na patelni z cebulą i czosnkiem, przyprawiłam. Zmieliłam w mikserze, odstawiłam
Z mąki, jajka, oliwy i ciepłej zagniotłam ciasto, rozwałkowałam. Powycinałam koła, wsadziłam farsz i zalepiłam w maszynce, bo nie umiem sama. Ugotowałam w osolonej gorącej wodzie ok 5 min. Polałam roztopionym masłem
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pieczone kotlety mielone faszerowane fasolką szparagową i pomidorem
Dania główne
Fasolka szparagowa z pieczarkami w śmietanie z nutą czosnku
Dania główne
Paluchy drobiowe zawijane w boczek
Dania główne
Krokiety z kapustą i pieczarkami.
Pieczone kotlety mielone faszerowane fasolką szparagową i pomidorem
Polecam, pyszne. Mięso dobrze smakuje z fasolką szparagową, suszonymi pomidor...
Odsłon: 62
Fasolka szparagowa z pieczarkami w śmietanie z nutą czosnku
Może to być dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Polecam.
Odsłon: 115