Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pikantne żeberka"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Składniki
Żeberka umyj, podziel na małe części, oprósz solą i pieprzem. Obsmaż na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron, podlej wodą, włóż pokrojoną papryczkę chili, duś dwie godziny.
Wyjmij mięso, do sosu dodaj sos sojowy, ketchup i sos barbecue, duś chwilę. Zredukuj ilość wody, włóż żeberka, podgrzej. Dekoruj sałatą.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień