Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pikantne żeberka"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Żeberka umyj, podziel na małe części, oprósz solą i pieprzem. Obsmaż na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron, podlej wodą, włóż pokrojoną papryczkę chili, duś dwie godziny.
Wyjmij mięso, do sosu dodaj sos sojowy, ketchup i sos barbecue, duś chwilę. Zredukuj ilość wody, włóż żeberka, podgrzej. Dekoruj sałatą.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień