Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek wieprzowy marynowany w piwie to świetna propozycja na patelnię lub na grilla :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 7830
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1111
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11341
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 418
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 7830
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1111
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11341
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 418
Składniki
Wszystkie składniki marynaty ze sobą połączyć. Następnie zanurzyć w niej plastry umytego i osuszonego mięsa. Schować do lodówki najlepiej na całą noc. Smażyć na rozgrzanej patelni bez dodatku tłuszczu przez ok. 8 min. z każdej strony.
Podawać np. z sałatką z kapusty pekińskiej. Smacznego!