Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek wieprzowy marynowany w piwie to świetna propozycja na patelnię lub na grilla :)
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6254
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2194
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 10656
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6254
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2194
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 10656
Składniki
Wszystkie składniki marynaty ze sobą połączyć. Następnie zanurzyć w niej plastry umytego i osuszonego mięsa. Schować do lodówki najlepiej na całą noc. Smażyć na rozgrzanej patelni bez dodatku tłuszczu przez ok. 8 min. z każdej strony.
Podawać np. z sałatką z kapusty pekińskiej. Smacznego!