Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek wieprzowy marynowany w piwie to świetna propozycja na patelnię lub na grilla :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5345
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 882
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11777
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5345
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 882
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11777
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Wszystkie składniki marynaty ze sobą połączyć. Następnie zanurzyć w niej plastry umytego i osuszonego mięsa. Schować do lodówki najlepiej na całą noc. Smażyć na rozgrzanej patelni bez dodatku tłuszczu przez ok. 8 min. z każdej strony.
Podawać np. z sałatką z kapusty pekińskiej. Smacznego!