Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Placki bazyliowe"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 919
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 919
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Składniki
Przepis przysłała Jadwiga Kwiek z Faściszowej
Osiem jajek ugotuj na twardo. Ostudź, obierz, pokrój na plasterki.
Z ciasta wytnij kółka. Pozostałe jajko roztrzep, posmaruj kółka, posyp bazylią. Ułóż jajka. Piecz 15 min w 200°C. Śmietanę utrzyj z musztardą, przypraw. Podaj z jajkami.
<strong>Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,40 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie