Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki migdałowe, placki migdałowe, bezglutenowe, słodkie lub słone
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12440
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1403
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13384
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5660
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12440
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1403
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13384
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5660
Składniki
W misce umieścić mąkę migdałową/zmielone migdały, jajo, syrop klonowy/cukier i mleko krowie/owsiane/inne roślinne. Zmiskować blender do uzyskania gładkiej konsystencji. Na patelni rozpuścić masło/dodać olej. Na rozgrzany tłuszcz kłaść łyżką uzyskaną masę. Po przysmażeniu odwrócić na drugą stronę. Podawać z owocami czy też niczym. Można też zastąpić cukier solą ok. Pół łyżeczki.