Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne placuszki z twarogu wędzonego z cebulką:) Na śniadanie, obiad lub kolację.
Nóż, łyżka, patelnia, kubek, deska do krojenia, miska, mikser ręczny
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3646
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34202
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1498
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113641
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3646
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34202
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1498
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113641
Składniki
•Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy, a w międzyczasie:
•Cebulę drobniutko kroimy, czosnek przeciskamy przez praskę, pieprz mielimy.
Do miski wkładamy drobno pokruszony twaróg. Dodajemy cebulę, czosnek, koperek, mąkę, pieprz i wbijamy jajko. Składniki dokładnie miksujemy, wyjdzie gładka i bardzo kleista masa.
•Wilgotną łyżką nabieramy porcje ciasta i wykładamy na rozgrzany olej. Szybko formujemy placuszki. Smażymy na rumiano z obu stron.
•Smacznego