Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pozywne, jednodaniowe, smaczne, chrupiace...
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88465
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11742
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1867
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88465
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11742
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1867
Składniki
ziemniaki zetrzec na grubej tarce, dodac jajo, make, starta cebule, czosnek, olej, sol, pieprz do smaku, pokrojona w paseczki kielbase i boczek oraz w paseczki zolty ser, sok z cytryny,wszystko razem dokladnie wymieszac, nastepnie rozgrzac patelnie z odrobina oleju i nakladac lyzka placki.cudownie smakuja ze szpinakiem, smietana, sa chrupiace i pyszne.