Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste do przyrządzenia danie. Polecam :)
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Polędwiczki kroimy w szersze plastry, spłaszczamy każdy ręką, obsmażamy z dwóch stron na dobrze rozgrzanym oleju.
W rondlu rozgrzewamy rondel, podsmażamy cebulkę pokrojoną w kostkę. Kiedy cebulka się zeszkli wkładamy podsmażone polędwiczki i dusimy pod przykryciem, na wolnym ogniu, 20 minut. Po tym czasie dodajemy musztardę i dusimy jeszcze 10 minut. Na koniec lekko solimy i pieprzymy. Podawać z kluskami śląskimi i surówką z kiszonej kapusty.