Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Potrawka po kaszubsku z dorszem"
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2183
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2183
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Składniki
60 min. Cena porcji: ok. 3,50 zł. Porcja: 430 kcal.
Filety skrop sokiem z cytryny, oprósz solą. Odłóż na 30 min. Cebulę i czosnek obierz, posiekaj, zeszklij na oleju. Dodaj pomidory i bulion. Gotuj 5 minut.
Rybę pokrój na kawałki, włóż do sosu. Dodaj listki laurowe i goździki. Duś na małym ogniu 15 min. Pod koniec potrawkę wymieszaj z koncentratem, przypraw solą i pieprzem. Ozdób wg uznania. Podawaj np. ze szpinakiem.Źródło: Naj