Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Potrawka po kaszubsku z dorszem"
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5699
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 91
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 110
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 613
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5699
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 91
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 110
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 613
Składniki
60 min. Cena porcji: ok. 3,50 zł. Porcja: 430 kcal.
Filety skrop sokiem z cytryny, oprósz solą. Odłóż na 30 min. Cebulę i czosnek obierz, posiekaj, zeszklij na oleju. Dodaj pomidory i bulion. Gotuj 5 minut.
Rybę pokrój na kawałki, włóż do sosu. Dodaj listki laurowe i goździki. Duś na małym ogniu 15 min. Pod koniec potrawkę wymieszaj z koncentratem, przypraw solą i pieprzem. Ozdób wg uznania. Podawaj np. ze szpinakiem.Źródło: Naj