Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2719
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 711
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2719
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 711
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Składniki
Prawidłowe temperatury i czas pieczenia ciast: • Beziki 110-120 stopni Celsjusza, 10-20 minut • Biszkoptowe 160-180 stopni Celsjusza, 15-30 minut • Drożdżowe 160-180 stopni Celsjusza, 15-50 minut • Francuskie 250 stopni Celsjusza, 15-30 minut • Półfrancuskie 250 stopni Celsjusza, 15-30 minut • Kruche 180-200 stopni Celsjusza, 20-30 minut • Półkruche 180-220 stopni Celsjusza, 20-30 minut • Piaskowe 160-200 30-45