Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lubimy czasem zjeść coś innego niż kurczak
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 582
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 582
Składniki
Przedramienia umyć osuszyć i obsypać przyprawami, wszystko dokładnie wetrzeć w mięso, odstawić na pół godziny aby przyprawy wchłonęły w mięso.
Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika.
Nastawić na 200 stopni i piec godzinę, następnie piekarnik nastawić na 250 stopni i piec kolejną godzinę w międzyczasie podlewając wodą i okręcając co jakiś czas mięso.
Podałam z młodymi ziemniakami sosem z mięsa oraz surówką z kapusty białej, pomidora i śmietany.