Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lubimy czasem zjeść coś innego niż kurczak
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 310
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 246
Aromatyczne i soczyste kawałki kurczaka pieczone z dodatkiem warzyw. Smaczny...
Odsłon: 264
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 310
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 246
Aromatyczne i soczyste kawałki kurczaka pieczone z dodatkiem warzyw. Smaczny...
Odsłon: 264
Składniki
Przedramienia umyć osuszyć i obsypać przyprawami, wszystko dokładnie wetrzeć w mięso, odstawić na pół godziny aby przyprawy wchłonęły w mięso.
Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika.
Nastawić na 200 stopni i piec godzinę, następnie piekarnik nastawić na 250 stopni i piec kolejną godzinę w międzyczasie podlewając wodą i okręcając co jakiś czas mięso.
Podałam z młodymi ziemniakami sosem z mięsa oraz surówką z kapusty białej, pomidora i śmietany.