Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lubimy czasem zjeść coś innego niż kurczak
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 642
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1354
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458275
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1601
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2357
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 642
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1354
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458275
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1601
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2357
Składniki
Przedramienia umyć osuszyć i obsypać przyprawami, wszystko dokładnie wetrzeć w mięso, odstawić na pół godziny aby przyprawy wchłonęły w mięso.
Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika.
Nastawić na 200 stopni i piec godzinę, następnie piekarnik nastawić na 250 stopni i piec kolejną godzinę w międzyczasie podlewając wodą i okręcając co jakiś czas mięso.
Podałam z młodymi ziemniakami sosem z mięsa oraz surówką z kapusty białej, pomidora i śmietany.