Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lubimy czasem zjeść coś innego niż kurczak
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3741
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1283
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3741
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1283
Składniki
Przedramienia umyć osuszyć i obsypać przyprawami, wszystko dokładnie wetrzeć w mięso, odstawić na pół godziny aby przyprawy wchłonęły w mięso.
Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika.
Nastawić na 200 stopni i piec godzinę, następnie piekarnik nastawić na 250 stopni i piec kolejną godzinę w międzyczasie podlewając wodą i okręcając co jakiś czas mięso.
Podałam z młodymi ziemniakami sosem z mięsa oraz surówką z kapusty białej, pomidora i śmietany.