Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na panierowaną cebulę"
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Cebulki obierz z łupin. Do miski wsyp mąkę, proszek do pieczenia, sól, dodaj jajko oraz mleko. Wymieszaj starannie mikserem, by nie było grudek. Cebulki maczaj w przygotowanym cieście i dokładnie obtocz w bułce tartej. Smaż na głębokim, mocno rozgrzanym oleju, aż nabiorą złotego koloru. Usmażone cebulki układaj na papierowym ręczniku, by osączyć je z nadmiaru tłuszczu.
30 minut
Sztuka: 140 kilokaloriiŹródło: Świat i Ludzie