Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg smażony z boczkiem"
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 71
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10357
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 123
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1022
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 71
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10357
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 123
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1022
Składniki
Wnętrze ryby opłucz ciepłą, osoloną wodą. Następnie oprósz solą i pieprzem. Nadziej filetami anchois, plasterkami jabłek, miętą i skrop sokiem z cytryny. Każdą rybę owiń 3 plastrami boczku z wyjątkiem głowy i ogona.
Ryby ułóż w posmarowanej tłuszczem blasze końcówkami boczku do dołu. Oprósz pieprzem i wstaw do nagrzanego do piekarnika. Piecz w temp. 200 oC około 20 minut. Po 10 minutach przewróć ryby.Źródło: Na żywo