Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deser składający się z połączenia czekolady, jajek, bitej śmietany...
Odsłon: 64
danie szybkie, proste i pyszne czyli takie jakie lubimy najbardziej
Odsłon: 103
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 2652
Wspaniały deser składający się z połączenia czekolady, jajek, bitej śmietany...
Odsłon: 64
danie szybkie, proste i pyszne czyli takie jakie lubimy najbardziej
Odsłon: 103
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 2652
Składniki
Myjemy dokładnie ryby a następnie nacieramy startym imbirem, czosnkiem, solą i pieprzem, Do środka wkładamy po 3 plasterki pora (może być też cebula). Masło ucieramy z pietruszką i wkładamy do środka ryby, a resztę smarujemy po wierzchu.
Tak przygotowane pstrągi zawijamy w folię aluminiową i wkładamy do piekarnika na 25 min na 180 stopni. Przed końcem pieczenia uchylamy folię i włączamy opcje grilla, aby przyrumienić skórkę. Przed podaniem skrapiamy sokiem z limonki. Smacznego!