Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2664
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2664
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2963
Składniki
Myjemy dokładnie ryby a następnie nacieramy startym imbirem, czosnkiem, solą i pieprzem, Do środka wkładamy po 3 plasterki pora (może być też cebula). Masło ucieramy z pietruszką i wkładamy do środka ryby, a resztę smarujemy po wierzchu.
Tak przygotowane pstrągi zawijamy w folię aluminiową i wkładamy do piekarnika na 25 min na 180 stopni. Przed końcem pieczenia uchylamy folię i włączamy opcje grilla, aby przyrumienić skórkę. Przed podaniem skrapiamy sokiem z limonki. Smacznego!