Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i szybkie danie.
Pyszna gorąca bułka z mąki durum, a w niej soczysta pierś z kurczaka. To nie...
Odsłon: 871
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 799
Składniki
Myjemy dokładnie ryby a następnie nacieramy startym imbirem, czosnkiem, solą i pieprzem, Do środka wkładamy po 3 plasterki pora (może być też cebula). Masło ucieramy z pietruszką i wkładamy do środka ryby, a resztę smarujemy po wierzchu.
Tak przygotowane pstrągi zawijamy w folię aluminiową i wkładamy do piekarnika na 25 min na 180 stopni. Przed końcem pieczenia uchylamy folię i włączamy opcje grilla, aby przyrumienić skórkę. Przed podaniem skrapiamy sokiem z limonki. Smacznego!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Czas grillowania.
Dania główne
Grillowana karkówka z ziemniaczkami
Dania główne
Szybki obiad
Dania główne
Naleśniki Ani Starmach
Czas grillowania.
Słoneczna pogoda, ciepłe dni, sprzyjają spędzaniu wolnego czasu na świeżym po...
Odsłon: 27
Grillowana karkówka z ziemniaczkami
Proste w przygotowaniu i pyszne.
Odsłon: 45