Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i smaczne
Przepis dnia
Zalet pstrągów nie trzeba opisywać. To przepyszna ryba. Proponuję dzisiaj w t...
Odsłon: 9482
Dietetyczna rybka delikatna w smaku.Na pewno posmakuje nie jednej osobie:)
Odsłon: 10312
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 800
Przepis dnia
Dziś mam dla Was orzeźwiającą propozycję dla miłośników słodkości – pyszny de...
Odsłon: 12113
Pierogi z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśne...
Odsłon: 51
Esencjonalny bulion wołowy podany z naleśnikami to fantastyczny pomysł na dan...
Odsłon: 4206
Dzisiaj proste , szybkie nieskomplikowane krokiety nazwane waflowymi krokieta...
Odsłon: 158
Przepis dnia
Dziś mam dla Was orzeźwiającą propozycję dla miłośników słodkości – pyszny de...
Odsłon: 12113
Pierogi z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśne...
Odsłon: 51
Esencjonalny bulion wołowy podany z naleśnikami to fantastyczny pomysł na dan...
Odsłon: 4206
Dzisiaj proste , szybkie nieskomplikowane krokiety nazwane waflowymi krokieta...
Odsłon: 158
Składniki
Oczyszczone pstrągi posypać wegetą.
Ucinamy folię aluminiową takiej długości by pstrąg nie był zwinięty w niej ciasno.
Pstrągi posypać wegetą , ułożyć w natłuszczonej folii (każdego osobno) obłożyć wiórkami masła.Folię zacisnąć tak żeby utwożyć z niej rękaw a ryby miałły dużo luzu.
Piec w piekarniku nagrzanym do 200st. ok.30min.
Pstrągi skropić cytryną i podawać z bialym pieczywem. SMACZNEGO
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kurczak z mozzarellą i koperkiem
Dania główne
Pierogi z mięsem surowym
Dania główne
Karkówka w warzywach
Dania główne
Kotlety z kaszy jęczmiennej
Kurczak z mozzarellą i koperkiem
Soczysty kurczak, ciągnący się ser, aromatyczny koperek i chrupiąca panierka...
Odsłon: 10
Pierogi z mięsem surowym
Pierogi z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśne...
Odsłon: 51