Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3565
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3776
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 335
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 610
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3565
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3776
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 335
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 610
Składniki
Oczyszczone pstrągi posypać wegetą.
Ucinamy folię aluminiową takiej długości by pstrąg nie był zwinięty w niej ciasno.
Pstrągi posypać wegetą , ułożyć w natłuszczonej folii (każdego osobno) obłożyć wiórkami masła.Folię zacisnąć tak żeby utwożyć z niej rękaw a ryby miałły dużo luzu.
Piec w piekarniku nagrzanym do 200st. ok.30min.
Pstrągi skropić cytryną i podawać z bialym pieczywem. SMACZNEGO