Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pstrąg z warzywami"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 807
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 807
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Rybę umyj, osusz i wyfiletuj. Posyp delikatnie solą, skrop świeżym sokiem z cytryny i odstaw na godzinę do lodówki.
Po tym czasie ugotuj ją na parze.
Śmietanę połącz z jogurtem. Dodaj koncentrat pomidorowy, sok z cytryny oraz pół łyżeczki cukru, szczyptę soli i pieprz. Wymieszaj.
Umytą i osuszoną sałatę rozłóż na talerzach. Umieść na niej pokrojone rzodkiewki, pomidora, kiełki, kapary i rybę. Całość polej sosem.
Czas przygotowania: 45 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 160. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax