Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pstrąg z warzywami"
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 13
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 27
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 282
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 13
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 27
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 282
Składniki
Rybę umyj, osusz i wyfiletuj. Posyp delikatnie solą, skrop świeżym sokiem z cytryny i odstaw na godzinę do lodówki.
Po tym czasie ugotuj ją na parze.
Śmietanę połącz z jogurtem. Dodaj koncentrat pomidorowy, sok z cytryny oraz pół łyżeczki cukru, szczyptę soli i pieprz. Wymieszaj.
Umytą i osuszoną sałatę rozłóż na talerzach. Umieść na niej pokrojone rzodkiewki, pomidora, kiełki, kapary i rybę. Całość polej sosem.
Czas przygotowania: 45 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 160. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax