Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 20
Dodano: 20.03.2008
Odsłon: 3019
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
piers rozkroic ,pokroic na male paseczki pozniej na kosteczki niewielki dlugosci ok3x3 rozbic i zanurzyc w jajku roztrzepanym razem z przyprawami polecam kamis do kurczaka,odstawic to do lodowki do momentu kiedy miesko przejdzie przyprawami,z kpusty i reszty warzyw zrobic salatke i zaprawic majonezem oprocz szczypiorku piers usmazyc na malej ilosci oleju kiedy juz bedzie delikatnie rumiana wrzucamy salatke z kapusty na patelnie i dusimy razem z miesem do uzyskania dosc jednolitej masy wrzucamy do tego drobno posiekany szczypiorek dalej dusimy i calosc zaprawiamy koncentratem pomidorowym podajemy z ryzem smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)