Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12739
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1445
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13942
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5810
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12739
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1445
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13942
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5810
Składniki
Myję jabłuszka, obieram i usuwam pestki. Kroję je na dosyć grube plastry.
Mikserem mieszam mąkę, jajka, cukier, proszek do pieczenia i wodę gazowaną.
Jabłka trochę mocze w cieście i zaczynam smażenie.
Cukier puder mieszam z cynamonem.
Gdy racuszki się upieką posypuję je przygotowanym pudrem z cynamonem. Niebo w gębie. Smacznego