Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis ktory zaspokoi tradycjonalistow i nie tylko.Zawarta w nim pasta pomidorowa nadaje prawdziwy smak Bolognese.Dzieki swiezej bazyli sam zapach potrawy jest niezywkle apetyczny.Naprawde pychota
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3838
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34216
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1623
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113651
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3838
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34216
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1623
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113651
Składniki
Mieso usmazyc na oleju,dodac cebule,czosnek i dusic do miekkosci.Ok 15min.Nastepnie dodac kukurydze,paste pomidorowa i przyprawy dusic jeszcze 5 min.Rozmieszac Bolognese z woda i wlac do dania,doprowadzajac do wrzenia.Na koncu ugotowac makaron zgodnie z jego czasem zawartym z tylu opakownia.Po ostudzeniu polac delikatnie olejem lub oliwa.Serwowac na goraco z potartym serem gouda z wierzchu!Smacznego!!!!!!!