Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Risotto z fasolą i mięsem"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3941
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415299
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2524
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3941
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415299
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2524
Składniki
Ugotuj ryż z kostką rosołową. Cebulę podsmaż na maśle, dodaj mieszankę i duś, aż warzywa będą miękkie. Przypraw i wymieszaj z gorącym ryżem. Mięso pokrój, podsmaż na oleju. Do naczynia żarooodpornego włóż połowę ryżu, potem mięso, nakryj ryżem i zapiecz.
Przepis przysłała Monika Madura z Lublina
Porcje: 4. Przygot.: 40 min. Cena: 2,80 zł. Kalorie: 439 kcal.Źródło: Bella Relaks