Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Risotto z fasolą i mięsem"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 403
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 403
Składniki
Ugotuj ryż z kostką rosołową. Cebulę podsmaż na maśle, dodaj mieszankę i duś, aż warzywa będą miękkie. Przypraw i wymieszaj z gorącym ryżem. Mięso pokrój, podsmaż na oleju. Do naczynia żarooodpornego włóż połowę ryżu, potem mięso, nakryj ryżem i zapiecz.
Przepis przysłała Monika Madura z Lublina
Porcje: 4. Przygot.: 40 min. Cena: 2,80 zł. Kalorie: 439 kcal.Źródło: Bella Relaks