Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada indycza z ziołowym farszem"
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2952
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1076
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2952
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1076
Składniki
Mięso rozetnij tak, aby powstał duży płat. Posyp solą i pieprzem. Zioła opłucz, trochę zostaw do dekoracji, a resztę posiekaj. Mięso rozłóż na blacie, połóż plasterki szynki i zioła. Całość zwiń.
Pieczeń ułóż w brytfance. Podlej odrobiną wody i piecz około 90 minut w temperaturze 175° C. Warzywa pokrój. Posyp solą i pieprzem.
Dodaj je do mięsa po 40 minutach pieczenia. W trakcie pieczenia roladę podlewaj wypieczonym sosem.Źródło: Na żywo