Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rolada schabowe ze śliwkami"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
Składniki
Czosnek obierz i posiekaj, mozzarellę – pokrój w plastry. Mięso umyj, osusz i rozetnij tak, aby powstał płat mięsa. Oprósz solą, pieprzem, czosnkiem. Na brzegu ułóż śliwki, plastry mozzarelli. Posyp płatkami migdałowymi. Zwiń w rulon i obwiąż nitką.
Roladę obsmaż na oleju, przełóż do brytfanki. Wymieszaj musztardę, majonez, miód i posmaruj mięso. Piecz 1,5 godz. w temp. 180°C. Od czasu do czasu polej pieczeń sosem wytworzonym w trakcie pieczenia.
Porcje 20, 120 min, cena 1,65 zł, kalorie 135 kcal.Źródło: Bella Relaks