Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada z indyka z farszem"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Kiełbasę drobno pokrój. Cebule obierz, posiekaj. Rozgrzej łyżeczkę oleju. Wrzuć kiełbasę, smaż ją 2 minuty. Dołóż cebulę.
Smaż 8 minut. Migdały posiekaj, dodaj do składników w garnku ok. 3 minuty przed końcem smażenia. Potem całość skrop octem. Posyp solą, pieprzem i posiekaną natką.
Mięso rozetnij na duży płat, rozbij go. Oprósz solą oraz pieprzem. Rozłóż nadzienie. Zwiń, obwiąż nitką. Roladę obsmaż w brytfance na reszcie oleju. Podlej bulionem.
Piecz 2 godziny w temp. 175oC. Podawaj z kuskusem z duszonymi warzywami.Źródło: Naj