Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki z orzechami"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36068
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 183
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 320
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 397
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36068
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 183
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 320
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 397
Składniki
Filety tnę na plastry i delikatnie rozbijam tłuczkiem. Oprószam solą i pieprzem.
Groszek gotuję wg przepisu na opakowaniu. Miksuję go w blenderze razem z bazylią, orzechami, żółtym serem, czosnkiem i oliwą. Doprawiam solą, pieprzem i dokładnie mieszam.
Tak przygotowany farsz nakładam na plastry mięsa, zwijam je w roladki, obtaczam w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. Smażę na oliwie na złoty kolor.Źródło: Kobieta i życie