Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki z orzechami"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Filety tnę na plastry i delikatnie rozbijam tłuczkiem. Oprószam solą i pieprzem.
Groszek gotuję wg przepisu na opakowaniu. Miksuję go w blenderze razem z bazylią, orzechami, żółtym serem, czosnkiem i oliwą. Doprawiam solą, pieprzem i dokładnie mieszam.
Tak przygotowany farsz nakładam na plastry mięsa, zwijam je w roladki, obtaczam w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. Smażę na oliwie na złoty kolor.Źródło: Kobieta i życie